0Wishlist
Produse

Ciocane rotopercutoare si demolatoare

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 18 din 33 (2 pagini)

Alegerea celor mai bune ciocane rotopercutoare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră de la CPXMaster.ro

  Ciocane rotopercutoare sunt dificil de ales, mai ales dacă nu te pricepi ce caracteristici ar trebui să aibă ciocane rotopercutoare pentru următoarea lucrare de demolare sau construcție. Este esențială alegerea unui model potrivit pentru fiecare activitate. Pentru orice sfat, pentru orice caracteristici tehnice, apelați la sfecialiștii în scule, accesorii de la CPSMaster.ro. Prin selectarea celor mai bune ciocane rotopercutoare concepute pentru găurirea unor găuri rapide și precise, performanța eficientă va fi aproape garantată.
  Deși acționarea ciocanului în modul de găurire rotativă în intervalele enumerate mai jos va oferi cele mai bune rezultate, fiecare ciocan include, de asemenea, flexibilitatea de a găuri și găuri mai mari. Sistemul de interfață bit / instrument constă din componentele interne ale instrumentului care mențin bitul în loc și transferă energia de la motorul electric și mecanismul de transmisie la bit. Majoritatea ciocanelor pentru foraje rotative utilizează spline.

  Spline de la ciocane rotopercutoare este un sistem de reținere a bitului care a fost folosit de mulți ani, dar este înlocuit treptat de sisteme superioare. Așa cum medicii au specialități, fiecare sistem de reținere a biților funcționează cel mai eficient și mai precis într-un interval definit. Chiar dacă este posibilă găurirea rotativă intermitentă la capacitatea totală a găurii, este întotdeauna mai bine să optați pentru următoarele ciocane rotopercutoare mai mari dacă orice serie de găurire necesită găuri mai mari.
  La fel ca orice alt instrument sau utilaj, împingerea constantă a unui ciocan rotativ la extremele sale va duce în cele din urmă la defectarea instrumentului. De asemenea, este important să selectați un instrument cu funcțiile potrivite, care oferă trei moduri de funcționare: găurirea cu ciocanul, numai găurirea și doar cizelarea. Ciocane rotopercutoare combinate mai mari oferă în mod obișnuit două moduri: găurirea cu ciocanul și doar cizelarea.

În cazul acestor ciocane rotopercutoare dimensiunea găurilor este importantă

  Ciocane rotopercutoare încorporează flexibilitatea de a găuri și găuri mai mari. Un ciocan rotopercutor poate manipula biți de miez cu vârf de carbură de la 2-1 / 2" până la 3-1 / 2", sau dimensiunile mai mari de ciocane rotopercutoare pot manipula biți de miez cu vârf de carbură de la trei inci până la 6 "și până la găuri de până la 3-1 / 8 ". Mărimea exactă a miezului și bițele orificiale sunt dependente de dimensiunea ciocanului.
  Deși este posibilă găurirea rotativă ocazională la capacitate maximă, este întotdeauna mai bine să optați pentru următorul ciocan rotopercutor mai mare pentru găurirea continuă a găurilor mai mari. Ca orice alt instrument, împingerea constantă a unui ciocan la extremele sale va duce în cele din urmă la eșec. Investiția în următorul ciocan mai mare în avans va da roade pe termen lung.

  Prin selectarea celui mai bun ciocan rotativ conceput pentru a găuri găurile necesare, utilizatorii pot garanta performanțe mai rapide și mai eficiente. Un punct critic pe care trebuie să-l țineți cont atunci când utilizați un ciocan rotopercutor este să lăsați scula să facă treaba; aplicarea unei presiuni prea mari asupra acestor instrumente poate reduce efectiv performanța. Când vine vorba de biți de carbură cu ciocan rotopercutor pentru găurire rotativă, cel mai bine este să ne gândim la ciocane ca la un sistem.
  Cu toate îmbunătățirile în sculele electrice din ultimii ani, tehnologia bitului din carbură a contribuit la o eficiență și mai mare. Proiectele optimizate ajută la îndepărtarea mai rapidă a prafului, extinzând viteza, precum și durata de viață a burghiului. Noua biți din carbură cu cap complet oferă o durabilitate suplimentară, cu până la patru ori mai mare decât durata de viață a biților standard de la ciocane rotopercutoare.

Modelele de ciocane demolatoare au fost îmbunătățite pentru a ține pasul cu energia de impact

  Ciocane demolatoare au câteva caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți modelul pentru colecția dvs. de scule. De exemplu, unele modele de ciocane demolatoare vor avea o valoare a vibrațiilor mai mare decât alta. Modelele mai scumpe dispun de obicei de o tehnologie care reduce vibrațiile din mâner. Mai ales atunci când lucrați pentru perioade lungi de timp, este bine ca forța masivă utilizată pentru demolare să nu fie lăsată complet pe mâinile voastre.
  În acest fel, veți putea continua să lucrați mai mult timp și nu veți fi la fel de deranjați de durerea musculară neplăcută a doua zi. Tehnologia din spatele oricăror modele de ciocane demolatoare este aceeași. Capul nu se rotește, ci se mișcă înainte și înapoi. Cu această mișcare, dalta ciocănește în beton sau în cărămidă. Nu veți reuși să faceți o gaură cu ciocane demolatoare. Nu sunt făcute pentru asta.

  O daltă care trebuie să pătrundă în beton sau în carămidă pentru a le îndepărta, cu o rezistență masivă, va trebui să rămână ferm pe loc. Acesta este motivul pentru care ciocane demolatoare au întotdeauna un cap de burghiu. Dacă un ciocan de demolare are mai multe setări de daltă, asta înseamnă că puteți alege ce modalitate de a fixa dalta în cap.
  Acest lucru este convenabil mai ales atunci când tăiați plăcile cu o dală. Pentru ciocane demolatoare folosiți dalte, care vin în diferite forme și dimensiuni. Dacă aveți de gând să faceți găuri sau fante în beton pentru a acoperi cablurile de alimentare, o dalta cu fante va fi mai eficientă decât o dalta plată. Dacă aveți nevoie să scăpați de plăcile din baie pentru a le înlocui cu altele proaspete de culoare albă, o dalta-pică va fi mai utilă decât o dalta cu fante.

ciocane rotopercutoare
ciocane demolatoare
ciocan rotopercutor