0Wishlist
Produse

Ferastraie electrice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Ferastrau circular de mana HYUNDAI CS 190
-10%
321,30 Lei 360,30 Lei Fără TVA: 321,30 Lei
297,50 Lei Fără TVA: 297,50 Lei
Motoferastrau cu lant HYUNDAI HYC4216 1,8 CP
-5%
654,50 Lei 694,50 Lei Fără TVA: 654,50 Lei
Afişare 1 - 18 din 27 (2 pagini)

Cum se folosește un fierastrau electric. Alegem un fierastrau circular sau un fierastrau vertical ?

  Fierastrau electric este folosit și de profesioniștii în prelucrarea lemnului și de cei care sunt pasionați de proiectele propria de bricolaj pentru casă. Puteți folosi un fierastrau electric pentru a tăia lemnul dacă v-ți hotărât să faceți un proiect nou pentru vară. De exemplu un foișor de curte. Vă cumpărați lemnul și în baza proiectului realizat pe calculator și a cotelor tăiați lemnul cu un fierastrau electric de la CPXMaster.ro.
  Ferăstraie au existat încă din cele mai vechi timpuri și sunt și astăzi instrumente indispensabile. Desigur, ferăstrăul a parcurs un drum lung, iar bricolajii și profesioniștii din secolul al XXI-lea au opțiuni mult mai convenabile și precise de ales decât strămoșii noștri antici. De fapt, multe ferăstraie de astăzi sunt alimentate cu energie electrică, un fierastrau electric, ceea ce înseamnă că utilizatorul se poate concentra pe ghidarea ferăstrăului sau efectuarea tipurilor potrivite de tăieturi.

  Folosind un un fierastrau electric de la CPXMaster.ro, meșterul nu trebuie să-și folosească propria forță fizică pentru a face treaba. Dacă sunteți interesat să adăugați un fierastrau electric sau două la colecția dvs., probabil că doriți să aflați mai multe despre opțiunile de pe piață astăzi, astfel încât să puteți face o alegere inteligentă care vă va fi de folos la următorul dvs. proiect. În primul rând, este util să înțelegem că ferăstrăul se încadrează în principal în două categorii: ferăstraie manuale și manuale.
  Fierăstrele de mână sunt instrumente tradiționale care nu se bazează pe niciun tip de putere. Aceasta înseamnă că trebuie să asigurați puterea cu propria grăsime pentru cot. Dacă vă opriți în magazinul dvs. local de hardware, puteți fi surprins de câte tipuri de ferăstrău manual există. Atât pentru un fierastrau electric , cât și manuale, există multe opțiuni, fiecare concepută pentru aplicații specifice.

Pentru tăierea trunchiurilor de copaci folosiți un fierastrau electric de la CPXMaster.ro

  Fierastrau electric este folosit de obicei și este indicat pentru diferite tăieri de lemn. De la trunchiuri de copaci la buturugi, de la lemnul pentru foișorul de vară sau mobilierul de curte pe care vi l-ați dorit de atâta timp. De obicei, este o idee bună să aveți un ferăstrău manual tradițional în cutia de instrumente pentru tăierea scopului general. Are o lamă mare, dințată, care poate tăia lemnul cu o mișcare de tăiere înainte și înapoi.
  Pentru multe proiecte, totuși, un fierastrau electric este ideal, deoarece face munca grea pentru dvs. Un ferăstrău electric poate, de asemenea, să facă tăieturi mai precise decât un ferăstrău manual. Dacă lucrați la proiecte de tâmplărie mai mari și mai grele, atunci o sculă electrică sau o versiune electrică a ferăstrăului de mână poate fi mult mai ideală din punct de vedere al eficienței.

  Bineînțeles, lucrul cu un fierastrau electric necesită, de asemenea, un efort mai mic de la dvs. Chiar dacă nu exercitați la fel de multă rezistență fiscală, un ferăstrău electric funcționează mai repede și cu o precizie mai bună decât omologul său manual. Deci, dacă proiectul dvs. de prelucrare a lemnului trebuie să fie terminat rapid, un fierastrau vertical este cel mai potrivit pentru dvs.
  În mod normal, ferăstraie cu lanț sunt folosite pentru a curăța copacii deteriorați de taifunuri, dar aceste instrumente puternice funcționează bine și pentru meserii mai fine. Unii artiști au și câte un fierastrau electric cu lanț pentru sculptarea și sculptarea gheții și bolovanilor. Un fierastrau vertical nu sunt doar mașini industriale, ci sunt minunate și pentru proiecte simple de îmbunătățire a casei și grădinii. Un fierastrau vertical taie o serie întreagă de materiale, variind de la lemn și ramuri de copaci până la PVC și gips-carton.

Este bine să aveți în magazia de scule și un fierastrau electric circular!

  Fierastrau circular - este un instrument electric versatil, care nu doar toacă lemnul, ci este perfect și pentru alte materiale, cum ar fi metalul și plasticul. Este o idee bună să investiți într-unul, deoarece vă ajută cu lucrări de tâmplărie de orice dimensiune, fie că este vorba de construirea unui dulap sau a unei bănci decorative. Un fierastrau circular poate funcționa folosind diferite lame și poate realiza tăieturi drepte sau unghiulare, deci este bun și pentru piesele de mobilier proiectate în mod complex.
  Un fierastrau circular este unul dintre cele mai populare tipuri de ferăstraie electrice de pe piață. Folosește o lamă circulară încastrată care taie într-o mișcare de rotație. Baza ferăstrăului va fi la același nivel cu materialul pe care îl tăiați pentru a-l menține în poziție. Un ferăstrău circular este unul dintre cele mai bune și mai ușoare instrumente pentru tăierea liniilor drepte.

  Este portabil și vine în opțiuni atât pentru stânga, cât și pentru dreapta, astfel încât oricine poate folosi în mod convenabil acest instrument portabil. Un fierastrau electric fără fir sunt disponibile de la un număr de producători populari dacă doriți o portabilitate mai mare sau este posibil să nu aveți acces la o sursă de alimentare. Puteți alege o lamă circulară concepută pentru a tăia diferite materiale, cum ar fi plastic, lemn, metal, zidărie și multe altele.
  Unele lame sunt abrazive, dar cele mai multe lame pentru un ferăstrău circular sunt dințate. Puteți regla de obicei adâncimea tăieturii pe care doriți să o faceți setând cât de departe va ieși lama din baza ferăstrăului. Ca și în cazul unui fierastrau electric, un fierastrau circular funcționează pentru multe aplicații, de la proiecte de tâmplărie la proiecte de îmbunătățire a locuințelor, deci este un instrument bun de păstrat în colecția de scule.

fierastrau electric
fierastrau circular
fierastrau vertical