0Wishlist
Produse
Masini de gaurit si insurubat
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Masina de gaurit cu percutie DeWalt DWD522KS-QS 950W 1.5-13MM
-10%
1.136,91 Lei 1.263,23 Lei Fără TVA: 1.136,91 Lei
Masina de gaurit DeWalt DWD112S-QS 700W 1.5-10MM
-10%
398,41 Lei 442,68 Lei Fără TVA: 398,41 Lei
Masina de gaurit unghiulara DeWalt D21160-QS  350W 1-10MM
-10%
1.196,23 Lei 1.329,14 Lei Fără TVA: 1.196,23 Lei
Masina de insurubat cu impact DeWalt DW294, 710 W, 440 Nm
-10%
768,03 Lei 853,37 Lei Fără TVA: 768,03 Lei
Masina de insurubat DeWalt DW269K-QS 4-42Nm 540W
-10%
1.278,18 Lei 1.420,20 Lei Fără TVA: 1.278,18 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Bormasina Dewalt / Bosch - Speciale pt. Gaurit, Calitate Garantata

  Bormasina Dewalt este un instrument versatil care poate rezolva multe lucrări. Aflați elementele de bază pentru a utiliza bormasina Dewalt fără fir, inclusiv cum să găsiți dimensiunea potrivită și cum să realizați o gaură curată și dreaptă. De asemenea, specialiștii de la CPXMaster.ro vă vor oferi sfaturi pentru a face munca mai ușoară, astfel încât să puteți prelua cu încredere proiectele și reparațiile casei.
  O bormasina Dewalt poate rezolva orice, de la găurire și conducere până la șlefuire și șlefuire. O masina de gaurit fără fir vă oferă toate aceste beneficii fără a avea probleme cu un cablu. O masina de gaurit fără fir vine de obicei cu o baterie și un încărcător. Diferite baterii și încărcătoare au cerințe diferite de încărcare, deci verificați manualul pentru procedurile corecte de încărcare și stocare a bateriei pentru a profita la maximum de burghiu.

  Este o idee bună să aveți la dispoziție o baterie de rezervă dacă aveți de făcut multe foraje și conduceri. O bormasina Dewalt fără fir are setări înainte și înapoi, iar majoritatea burghielor fără fir au un declanșator cu viteză variabilă. Cu cât puneți mai multă presiune pe declanșator, cu atât bitul se învârte mai repede.
  Poate exista un comutator de viteză mare și mică pe partea superioară a burghiului - viteze mai mari sunt pentru găurire, iar viteze mai mici sunt pentru conducere. Viteza mai mică de la o masina de gaurit înseamnă mai multă putere și cuplu de foraj sau forță de rotație. Majoritatea burghiilor au, de asemenea, un ambreiaj reglabil cu setări numerotate care vă oferă și mai mult control asupra cuplului, ajutându-vă să evitați supraîncărcarea. Mandrina burghiului este partea care ține biții în poziție. Majoritatea burghielor au un 3/8 inch sau 1/2 inch.

Este important să folosiți burghie potrivite pentru o bormasina Dewalt

  Bormasina Dewalt trebuie mânuită cu atenție și trebuie să alegeți de fiecare dată burghie potrivite pentru o bormasina Dewalt. Măsurarea burghiului indică dimensiunea maximă a tijei bitului pe care poate să o facă bara. Un bit trebuie să aibă o coadă - porțiunea de biți pe care mandrina o asigură - care se potrivește cu dimensiunea mandrinei burghiului. Unii biți mai mari au o coadă redusă pentru utilizare pe burghie mai mici.
  Asigurați-vă că achiziționați biți care au o dimensiune a tijei pentru a se potrivi burghiului dvs. Puteți utiliza atât biți în stil hexagonal, cât și biți rotunzi. Consultați un specialist înainte de a cumpăra burghie pentru a afla despre diferite biți și accesorii. Pentru a instala burghiul, slăbiți mandrina pentru a se potrivi cu tija, introduceți bița și apoi strângeți mandrina în siguranță în jurul tijei. Unele mandrine necesită o cheie pentru slăbire și strângere.

  Dacă aveți burghiele cu mandrină fără cheie la masina de gaurit acestea pot fi reglate manual. Principala diferență dintre un burghiu și un mecanism de impact se reduce la putere și acțiune de rotație. Spre deosebire de burghie, șoferii de impact au cozi de eliberare rapidă care acceptă toate bițele hexagonale de un sfert de inch. Conductoarele de impact produc multă forță de rotație la masina de gaurit, capabilă să acționeze cele mai mari șuruburi pentru lemn în câteva secunde.
  Mecanismele interne permit șoferilor de impact să producă un cuplu mai mare decât burghiele și în rafale rapide. Aceste explozii sau „impacturi” se produc de până la 50 de ori pe secundă, dând numele conducătorilor de impact. De asemenea, își rotesc biții într-un model în doi pași înainte cu un pas, cuplând de fiecare dată și acționând șuruburile mai eficient decât burghiele.

Bormasina Bosch este de înaltă calitate fiind și un produs fiabil

  Bormasina Bosch este recomandată de toți meșterii profesioniștii, dar și de cei amatori care folosesc de mult timp bormasina Bosch CPXMaster.ro. Proiectele de bricolaj sunt în creștere și, dacă intenționați să lucrați în jurul casei dvs. anul acesta, un exercițiu este esențial. Există o mulțime de opțiuni dacă doriți să cumpărați o bormasina Bosch sau un set de burghiu. O bormasina Bosch este un produs excelent și extrem de convenabil atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.
  Kitul este cel mai potrivit pentru zidărie, prelucrarea metalelor și prelucrarea lemnului. Vine într-o cutie compactă și este foarte ușor de manevrat și transportat. Are un design minunat și este foarte confortabil de ținut și de utilizat. Orice bormasina Bosch are un design ergonomic pentru că a fost gândită a se folosi atât de profesioniști, cât și de cei pasionați de proiectele personale.

  Un set de unelte de găurit și o bormasina Bosch este tot ceea ce aveți nevoie pentru a face găurire profesională singură acasă. De la tapițerie de perete la rafturi până la plafoane și lista poate continua, puteți face acum toate acestea prin acest uimitor set de instrumente. Nu numai că include o mașină de găurit, dar include și o serie de alte instrumente de reparare și fixare.
  Masina de gaurit este potrivită pentru găurirea în zone din lemn, oțel și beton. Bormasina Bosch este un produs foarte durabil și ușor de utilizat și este recomandat de profesioniști. Căutați o masina de gaurit care să se potrivească nevoilor dvs.? Vă sugerăm să luați în considerare factori precum amperi, viteza de găurire, impact, mandrina, volți, caracteristici precum disponibilitatea luminii, modul invers și ultima, dar nu cea mai mică greutate a mașinii.  Alegeți masina de gaurit care se potrivește nevoilor și bugetului.

bormasina Dewalt
bormasina Bosch
masina de gaurit